Om Bankegaardenpatchwork

Om Bankegaardenpatchwork

Jeg hedder Jette Johansen. Jeg har syet patchwork, siden jeg var hel ung. Patchwork er gennem årene blevet min store passion. Hele tiden er der noget nyt at lære, en ny teknik, et nyt mønster jeg selv er nødt til at sy. Nye ideer blomstrer frem, som jeg plejer at sige Jeg skal blive meget gammel, hvis jeg skal nå at sy alt det patchwork jeg ser. Den 28 August 2009 åbnede jeg Bankegaarden Patchwork. Det er en butik, som har stof, linealer, bøger, mønstre og tilbehør til patchwork. Alt hvad du ser i butikken har jeg selv syet. Der er sycafeer efterår og vinter og skiftende kurser gennem hele patchworkåret. Tjek kursus-kalenderen.

Hvorfor det mig der står bag Bankegaarden!

Unikke produkter
1 +
Forskellige produkt typer
+
Erfaring
+
Hvorfor er det Jette Johansen,
som står bag?

Processen

Det er en gammel drøm, der gik i opfyldelse, da jeg åbnede Bankegaarden Patchwork. Det at gøre min hobby til min levevej. Ligeledes at servicere kunderne, så de går herfra med en positiv følelse.

Jeg kan også rigtig godt lide at undervise i patchwork og vidergive mine erfaringer og se hvordan kursisterne tager imod, så de rigtig kan få syet en masse forskellige ting.

Se vores mesterværker

Få et sneak peak fra vores fysiske butik

Har du spørgsmål? Så kontakt mig gerne.

Samarbejdspartner: